Waarom zou u een creditcardvergelijker gebruiken?

Van alle financiële producten die op de markt worden aangeboden, wordt de creditcard door Mexicanen het meest gebruikt. Kaarten zijn ook het meest populaire betaalmiddel voor bankklanten, en ongeveer 60% van de op consumptie gerichte financieringscontracten zijn creditcards; Daarnaast is in de eerste helft van 2017 het gebruik van de bankpas met 8,9% gestegen ten opzichte van vorig jaar, zo blijkt uit gegevens van de Nationale Commissie voor het Bank- en Effectenverkeer (CNBV).

Als je er nog geen hebt, als je al een kaart hebt en deze wilt wijzigen, of als je niet weet hoe je er een moet aanvragen, twijfel je hoogstwaarschijnlijk nog over de werking ervan, de verantwoordelijkheden en de risico’s. in het hebben van een. Dit alles en meer kunt u weten met een creditcardvergelijker.

Wat is een creditcardvergelijker?

A creditcard vergelijker is een tool die het mogelijk maakt om de kenmerken te kennen van elk van de producten van dit type die vandaag op de markt zijn.

Het is belangrijk om te zeggen dat er momenteel geen is gewoon een creditcardvergelijker in Mexico. Er zijn verschillende opties die worden geboden door openbare orde-instanties zoals Condusef.gob.mx, evenals particuliere voorstellen.

In het geval van de Condusef-vergelijker biedt de autoriteit de belanghebbende partijen de nodige informatie om te definiëren het type creditcard dat het beste bij u past. De tool houdt rekening met gegevens zoals de lijfrentekosten per kaart, incassokosten en boetes in geval van niet-betaling. Het bevat zelfs details zoals het minimuminkomen dat wordt gevraagd om de creditcard te verwerven en indicatoren zoals de Totale jaarlijkse kosten (CAT).

De zoekmachine van Condusef biedt informatie over meer dan 130 creditcards die vandaag op de markt zijn.

Hoe werkt een creditcardvergelijker?

De creditcardvergelijkers werken met filters. Met andere woorden, op basis van een reeks vragen maken ze het mogelijk om het type kaart te definiëren dat zich aanpast aan het profiel van de geïnteresseerde partij, inclusief details zoals het soort inkomen.

Dus als een persoon die minder dan 5.000 pesos verdient, bijvoorbeeld naar een creditcard zoekt, stellen de vergelijkers hem in staat om te weten wat is het productaanbod voor dat inkomensbereik. Op deze manier worden de opties weergegeven en worden gedetailleerde gegevens verstrekt, zoals de kosten die aan de kaarten zijn verbonden.

5 redenen om een ​​creditcardvergelijker te gebruiken

1. U bespaart tijd en geld

Bij elke bank langsgaan om basisinformatie op te vragen behoort tot het verleden! Investeer niet minstens een uur van je tijd in verhuizen, plus transportgeld en stressvol over straat lopen. Door een online creditcardvergelijker te gebruiken, kunt u in minder dan 5 minuten tot 180 opties vergelijken, met dezelfde informatie die u zou krijgen als u het filiaal zou bezoeken.

2. Je hebt meer alternatieven

Creditcards zijn een zeer efficiënt betaalmiddel en een alternatief voor geld, omdat ze beschermingsmechanismen hebben in geval van diefstal, iets dat niet gebeurt met contant geld. Ze stellen u ook in staat uw betalingen te organiseren en wanneer u een creditcard gebruikt, wordt er informatie gegenereerd voor uw kredietgeschiedenis, wat u zal helpen om in de toekomst een groter krediet te krijgen.

Het voordeel van online zoeken naar een creditcard is dat u onvermijdelijk veel opties zult vinden, waardoor u de voordelen en voordelen van elk kunt vergelijken, aangezien de vergelijkers werken met informatie van alle banken, waardoor u gemakkelijker opties kunt samenstellen. en ze presenteren u de samenvatting van de kenmerken van alle kaarten.

3. U krijgt gratis en onpartijdig advies

Je hebt alleen een apparaat met internet nodig, je kunt citeren vanaf je mobiele telefoon en door gebruik te maken van onze gratis tool om creditcards te vergelijken, heb je in Coru binnen enkele minuten antwoord en persoonlijk advies. Het is onze taak om verschillende opties aan te bieden, dus we verzekeren u dat de informatie 100% transparant en onpartijdig is. Uiteindelijk beoordeelt u de voor- en nadelen van elke kaart en past u deze toe op de kaart van uw voorkeur. Aan de andere kant, als je twijfelt over wat je op het platform hebt gevonden en/of meer informatie nodig hebt om te beslissen, kun je telefonisch contact opnemen met een adviseur, die je gratis zal helpen bij alles wat je nodig hebt.

4. Het is sneller en veiliger

Het proces om een ​​creditcard (of meer dan één) aan te vragen is nog nooit zo eenvoudig en veilig geweest. De online vergelijker bespaart u, zoals we al zeiden, lange rijen en wachttijden bij de bank, maar ook het proces van het invullen van de aanvraag gebeurt online en op een veel flexibelere manier dan persoonlijk. Aan de andere kant deelt u geen persoonlijke gegevens met een natuurlijke persoon en heeft de vergelijker informatieafschermingsmaatregelen die ervoor zorgen dat uw gegevens worden beschermd wanneer u door de tool bladert.

5. U vraagt ​​de creditcard aan die bij u past

Als je een vast inkomen hebt en een goed kredietverleden hebt, kom je in aanmerking voor een creditcard, maar welke? Er zijn evenveel opties als er persoonlijkheden zijn, en het belangrijkste is dat uw creditcard zich aanpast aan uw levensstijl, en niet andersom.

Er zijn kaarten voor degenen die nog nooit krediet hebben gehad, andere voor studenten, sommige voor frequente reizigers en ook voor degenen die vaak in bepaalde winkels winkelen. Controleer de opties voordat u zich aanmeldt. Wanneer u een online vergelijker gebruikt, wordt er wat algemene basisinformatie gevraagd, dit om u precies te laten zien in welke mogelijkheden u een ideale kandidaat bent, hetzij naar gewoonten, hetzij naar inkomen.

Het hebben van een creditcard biedt verschillende kansen en tegelijkertijd risico’s. Als je net je eerste plastic hebt gekregen en je hebt geen duidelijk idee hoe je het moet gebruiken, bezoek dan Coru en we zullen enkele tips delen om er het maximale uit te halen.

Voor- en nadelen van een creditcardvergelijker

zeker, creditcardvergelijkers hebben geen zichtbare nadelen. Integendeel, het gebruik ervan stelt degenen die geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van een creditcard in staat om de universum van dit soort producten dat vandaag in Mexico bestaat.

Een van de grote voordelen van een creditcardvergelijker is de bespaar tijd en geld. En het is dat u op één plek al het aanbod van creditcards kunt kennen, zonder dat u elke instelling hoeft te bezoeken. Op dezelfde manier biedt het u de nodige informatie om de beste optie te kiezen, hetzij op basis van kosten, hetzij op basis van voordelen.

In die zin een creditcardvergelijker verbreedt het spectrum voor klanten. Zo heeft de geïnteresseerde niet alleen toegang tot het creditcardaanbod van de bekendste en belangrijkste banken, maar kent hij ook de mogelijkheden van in sommige gevallen onbekende instellingen om creditcards aan te bieden.

In dit opzicht zijn ze er bij het raadplegen van een creditcardvergelijker zeker van dat de gepresenteerde informatie niet bedoeld is om u te beïnvloeden om de ene of de andere optie te kiezen. Door het volledige scala aan alternatieven aan te bieden, zorgt het ervoor dat de beslissing wordt genomen gebaseerd op de informatie en details van elk product.

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *