Verhoog je omzet met kerst met deze 8 tips

De Kerst verkoop Ze zijn een van de belangrijkste, zowel in fysieke bedrijven als online. In de overgrote meerderheid van de bedrijven vermenigvuldigen ze zich zelfs exponentieel, dus je moet weten hoe je kunt profiteren van inertie om nog meer te verkopen. Hier zijn enkele tips voor verhoog uw omzet Met Kerstmis.

Tips om uw omzet met kerst te verhogen

Hoe meer acties u onderneemt om uw bedrijf zichtbaar te maken of een uniek en goedkoper product aan te bieden, hoe meer mogelijkheden u krijgt verhoog uw omzet. De volgende aanbevelingen zullen u enorm helpen.

1. Bereid uw fysieke winkel en uw e-commerce

Het is van het grootste belang bereid zowel uw online bedrijf als uw fysieke winkel voor zodat u een product of dienst kunt aanbieden op basis van de behoeften van klanten. Als we het hebben over het conditioneren van uw ruimte, bedoelen we het veranderen van het ontwerp om het een kerstlook te geven.

Aan de andere kant is het essentieel om beschikbaar te stellen aan kopers allerlei kerstartikelenhoewel we ons ervan bewust zijn dat dit ook afhangt van de sector waarin uw bedrijf actief is.

Vergeet in het geval van de online winkel niet alle nodige wijzigingen aan te brengen de aanschaf van producten te vergemakkelijken. Aangezien de verkoop aanzienlijk zal toenemen, is het belangrijk om de capaciteit van de servers te vergroten om geen problemen te hebben bij het uitvoeren van transacties.

2. Creëer kerstcontent voor je sociale netwerken

Kopers willen zien dat uw sociale netwerken Ze zijn doordrenkt met de kerstsfeer, en zeker als ze op zoek zijn naar artikelen of producten die verband houden met dit feest. Het is uitermate belangrijk om gekoppelde inhoud te maken, dat wil zeggen afbeeldingen, video’s, artikelen of berichten die laten zien dat uw winkel unieke producten voor de datum aanbiedt.

3. Creëer kerstpromoties en aanbiedingen

Kerstmis is de tijd van kortingen, speciale aanbiedingen en allerlei soorten geschenken. Vergeet niet dat mensen veel geld investeren, dus het is een belangrijke lancering speciale promoties en vakantieaanbiedingen Ze worden alleen in deze tijd van het jaar gegeven.

Het gaat echter niet om het ontwerpen van een promotie, maar om het voorstellen aanbiedingen die interessant zijn en die items bevatten die erg smakelijk zijn. Bekijk welke producten de meeste verkopen hebben en bied ze aan voor een lagere prijs of tegen een lagere prijs pakket Special die meer dan één item bevat.

Als je speciale kerstartikelen hebt, zet deze dan te koop als tijdelijke promotie . Laat de potentiële consument weten dat deze aanbiedingen gedurende vele dagen niet beschikbaar zullen zijn. Laat ze ook weten dat ze in de competitie geen vergelijkbare producten voor dezelfde prijs zullen vinden.

4. Geef weggeefacties

Een loterij kan een geweldige manier zijn om een ​​extra voordeel te bieden aan consumenten die uw producten of diensten met Kerstmis kopen. Het idee is dat uw winkel biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een loterijzolang de klant een aankoop doet voor een minimumbedrag.

Om bijvoorbeeld deel te nemen aan een dergelijke loterij, moet de koper producten kopen voor een bedrag gelijk aan of groter dan $ 20.000. Elke keer dat de klant producten voor dat bedrag koopt, krijgt hij de kans om deel te nemen aan de trekking. Dat wil zeggen, als hij een uitbetaling van $ 65.000 doet, krijgt hij drie aandelen. Op deze manier zullen zijn kansen om de prijs te winnen toenemen als hij meer geld uitgeeft.

5. Bouw klantloyaliteit op

Dit is een strategie die je het hele jaar door moet promoten, maar vooral tijdens de kerstvakantie. De reden is simpel: op deze data is de kans groter dat consumenten veel van je producten kopen. Op deze manier, en door unieke en hoogwaardige items aan te bieden, zullen kopers naar uw bedrijf komen elke keer dat ze een item nodig hebben met de functies die u aanbiedt.

Om dit te doen, moet u een lijst met klanten genereren via e-mail of nieuwsbrief bij wie u terecht kunt speciale acties, kortingen of exclusieve producten. Zo weten uw klanten waar ze heen moeten.

6. Bied uw klanten een geschenk aan om de verkoop te verhogen

Uw klanten willen speciaal zijn, dat uw bedrijf hen in overweging neemt en op een unieke manier aan hen denkt. Als zodanig is het een cool idee heb een leuk detail met uw vaste klanten en met degenen die voor een hoog bedrag belangrijke aankopen doen.

Deze geschenken kunnen een speciaal kerstartikel die te maken heeft met uw bedrijf (bijvoorbeeld kerstpennen of sleutelhangers met uw merklogo), kaartjes voor de bioscoop of speciale kerstevenementen, of kortingen op niet-herhaalbare producten.

Een ander zeer interessant alternatief is gerelateerd aan de virtuele productenals kaartjes aankoop voor uw winkel, abonnementen op bepaalde diensten (zoals een streamen) of toegang tot unieke kansen binnen uw elektronische handel. Elk geschenk zal zeer goed ontvangen worden door uw klanten.

7. Profiteer van last-minute aankopen

Voeg een CTA toe (callemaal tot actie), wanneer u inhoud op uw sociale netwerken maakt, is dit een fundamenteel onderdeel van de verkoop online. Het gaat om het maken van een call-to-action tijdens de Kerst verkoop om consumenten eraan te herinneren te profiteren van last-minute aankopen, vaak met verlaagde prijzen voor een beperkte tijd.

U kunt een spandoek opvallend, virtueel of fysiek, dat zich onderscheidt van algemene reclame. Op deze manier weten uw klanten dat er beperkte promoties zijn waartoe ze op dat moment toegang hebben.

8. Andere alternatieven voor kerstverkopen

Het kan nooit kwaad om een ​​aangename kerstsfeer te creëren waarin gezinnen zich prettig en thuis voelen. Kan huur een oude man in zodat het een paar dagen in uw fysieke winkel blijft en kinderen aantrekt. Daarnaast raden we aan om snoep, recreatieve activiteiten en andere opties aan te bieden, zoals 2 voor 1 of 50% korting voor een paar uur.

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *