Leer je blog te positioneren in Google

Als je een bedrijf hebt, heb je zeker een website dat geeft meer zichtbaarheid aan uw bedrijf. Maar om die bekendheid echt resultaten te laten boeken in uw onderneming, moet de inhoud die op uw pagina wordt uitgesplitst, worden gepositioneerd de eerste resultaten van de zoekmachine.

Hoe doe je dat? Heel eenvoudig, je hoeft alleen maar te leren hoe je de het opstellen van SEO. Een webschrijftechniek die we u in deze notitie zullen leren gebruiken.

Wat is SEO?

SEO is de afkorting in het Engels van Search Engine Optimization, in het Spaans vertaald als zoek machine optimalisatie. Simpel gezegd, het is een strategie gericht op de positionering van een website verbeteren in internetzoekmachines (Google, Yahoo!, Bing, enz.). Als we bijvoorbeeld in Google naar hulp bij het schrijven van SEO hebben gezocht, zouden onder de eerste resultaten alle notities moeten zijn die deze techniek hebben toegepast.

Maar wees voorzichtig, want er zijn ook enkele bedrijven die betalen om hun positie in de Google-resultatenlijst te verbeteren. Maar als je het budget hebt, kun je het ook doen.

Waarom is SEO-schrijven belangrijk op uw website?

De hoge informatiestroom Het heeft ervoor gezorgd dat de concurrentie tussen websites niet stopt met groeien, dus op de hoogte blijven van de nieuwste digitale strategieën is essentieel geworden om actief te blijven binnen het netwerk. Vooral voor degenen die leven van de winsten die op internet worden verzameld.

Dit is hoe SEO-schrijven een geweldige bondgenoot werd voor die bedrijven die internet gebruiken met als doel hun bedrijf uit te breiden, omdat deze strategie hen in staat stelt zichzelf beter te positioneren dan andere pagina’s, waardoor hun verkoopmogelijkheden toenemen. Daarnaast kunnen gebruikers door toepassing van deze techniek uw website sneller vinden.

Vorige stappen

Maar voordat u SEO-schrijven gebruikt, moet u heel duidelijk zijn over wat u met deze strategie hoopt te bereiken en hoe u deze voor uw bedrijf wilt uitvoeren. Daarom sommen we de belangrijkste aspecten op die je eerst moet beoordelen:

 • Bepaal uw publiek en de doelstellingen van uw bedrijf.
 • bestudeer je concurrentiebekijk hun strategieën en analyseer hoe ze te overwinnen.
 • Bepaal de zoekwoorden van uw bedrijf, aangezien deze fundamenteel zijn in dit proces. Kies ze daarom goed en test ze altijd in sommige zoekmachines voordat je ze gebruikt.
 • Bepaal het type inhoud dat u wilt publicerenhet is belangrijk dat uw website een identiteit heeft zodat gebruikers de doelstellingen van uw bedrijf gemakkelijk kunnen herkennen.
 • Plan de contentstrategie en bepaal publicatiedataHiervoor is het aan te raden om een ​​publicatieschema te maken.
 • Creëer een structuur voor elk thema dat in de strategie naar voren komt.

Handleiding voor het schrijven in SEO

Hier is alles wat u moet weten over deze techniek:

Invoering

Het begin is het belangrijkste onderdeel van een notitie bij het schrijven van SEO, daarom is het essentieel dat de tekst een flitsende inleiding dat dient als een haak voor de lezer. Ook moet het trefwoord worden opgenomen in de eerste alinea en in de hoofdtitel of H1 van de pagina. Dit laatste zal u helpen de kansen te vergroten om uzelf tussen de eerste zoekopdrachten te positioneren.

Hyperlinks, interne en externe links

Een ander belangrijk aspect van webschrijven is de connecties. Om deze reden moet een bericht ten minste drie hyperlinks bevatten, waarvan er ten minste één in de eerste alinea is ingevoegd.

📌 Extra weetje:

Om uw notitie meer validiteit te geven, kunt u een link naar een gezaghebbende website opnemen

Pagina-optimalisatie (Metatags)

Om ervoor te zorgen dat uw site beter zichtbaar is in webbrowsers, is het raadzaam om verschillende strategieën toe te passen die u kunnen helpen bij het optimaliseren van zoekmachines. Hier zijn enkele acties die u kunt implementeren in uw notities:

 • Zoek naar andere soortgelijke notities met de trefwoorden die u wilt gebruiken en kijk of ze bij de eerste resultaten verschijnen.
 • Voeg het trefwoord toe aan de metatitel
 • Maak een metabeschrijving voor elk van uw artikelen, onthoud dat deze ongeveer 150 tekens lang moet zijn.
 • Voeg tags toe en categoriseer de inhoud van uw pagina.
 • Gebruik emoji’s om de CTR van je berichten te verbeteren 😀.
 • En tot slot, maak een URL met behulp van de trefwoorden van uw notitie.

Voeg interacties toe om de leestijd te verbeteren

Het is uiterst belangrijk dat de lezer het lezen van uw artikel niet beu wordt. Daarom raden we u aan enkele interacties op te nemen die uw aantekeningen eenvoudiger maken. Bijvoorbeeld video’s en infographics die je helpen de informatie aan te vullen.

Afbeeldingen

Ook voor je aantekeningen kan het gebruik van afbeeldingen erg voordelig zijn. Controleer de grootte en het gewicht van de afbeeldingen en voeg het ALT-attribuut toe. Vergeet echter altijd niet de auteur te taggen en de voorkeur te geven aan gelicentieerde foto’s Creatieve Commons.

praat met de lezer

Het is handig om uw website op te nemen een oproep tot actiezoals uw lezers de mogelijkheid geven om opmerkingen aan het einde van elke notitie te schrijven of een knop toe te voegen die hen naar een suggestieportaal leidt.

Updaten en herdistribueren van bestaande inhoud

En tot slot kan het nuttig zijn dat u de inhoud van de op uw pagina gepubliceerde notities voortdurend bijwerkt, zodat ze in de loop van de tijd actueel kunnen blijven, ongeacht hun publicatiedatum. Ook is het relevant dat neem uw artikelen op in sociale netwerken van uw bedrijf om het voor gebruikers gemakkelijker te maken uw website te bezoeken.

📌 Onthoud dat als u duidelijk bent over wat u voor uw bedrijf wilt, u ook de strategieën kunt verbeteren die u gaat gebruiken om uw zichtbaarheid te vergroten.

Nog steeds niet overtuigd?

Als u nog steeds twijfelt, laten we u in de volgende grafiek zien hoe het bezoek aan onze website is toegenomen sinds we begonnen met het implementeren van SEO-schrijven in blogposts.

Zoals u kunt zien, hebben we momenteel tussen de 15.000 en 20.000 bezoeken aan onze pagina, een stijging van maar liefst 1000% ten opzichte van 2018.

Nu u de voordelen ervan kent, wacht dan niet langer om het op uw website te implementeren.

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *