Hoe u met een nulsombudget uit de schulden kunt komen

Uit de schulden komen is als sporten, in het begin kost het ons veel werk, maar naarmate we vooruitgang boeken en resultaten zien, streven we ernaar ons doel te bereiken.

Bij Resolve your Debt kunnen we alleen werken met schulden van meer dan $ 35.000. Hierdoor blijven veel mensen achter met $ 10.000 tot $ 20.000 aan schulden. Daarom hebben we besloten om dit type artikel te maken dat u zal helpen een kleinere schuld af te lossen via andere methoden, dat als u het toepast, u het zeker zult bereiken, nou dat zeggen ze willen is macht, dus ik nodig je uit om verder te lezen.

De meesten van ons hebben een begroting gemaakt zonder het te beseffen, het is een erg handig hulpmiddel en stelt u in staat uw uitgaven te organiseren, uw financiële doelen duidelijk te hebben en bovenal te weten waar uw geld naartoe gaat.

Hoe maak je een budget om schulden te betalen?

Het maken van een begroting is essentieel om een ​​goede strategie te creëren om te beginnen met het afbetalen van uw schulden. En het maken ervan is niet ingewikkeld, alleen geduld en moeite.

Het eerste dat u moet doen, is alle inkomsten berekenen die u in een maand heeft en vervolgens moet u alle uitgaven identificeren die u tegelijkertijd maakt.

Aangezien u deze twee grote items heeft, moet u vaststellen of uw inkomen groter is dan uw uitgaven of dat uw uitgaven groter zijn dan uw inkomen.

Als uw resultaat het tweede is, dat wil zeggen dat uw uitgaven hoger zijn dan uw inkomsten, heeft u problemen en moet u een herstructurering starten.

In dit budget moet u beginnen met het verminderen van niet-essentiële uitgaven, dat wil zeggen, houd alleen de essentiële dingen over, zoals voedsel, huur, diensten en transport.

Misschien kunt u een deel wijden aan amusement en vrije tijd, maar al het andere moet u elimineren.

Hier de tool die je nodig hebt:

Deze keer zal ik uitleggen over de nulsombegroting, is een van de meest populaire in de Verenigde Staten, die naast het organiseren van uw financiën, als we weten hoe we het moeten toepassen, u kan helpen uw schulden af ​​​​te betalen. Het is een methode om alles, absoluut al uw geld, aan verschillende doeleinden toe te wijzen. Dit kan met papier en potlood of in een excelbestand, het is maar wat je het beste uitkomt.

Het idee is dat er niets mag overblijven, al het geld moet worden toegewezen, kortom niets mag worden weggelaten. Dit budget bestrijdt uiteindelijk het uitgeven en het stimuleren van sparen. Zodat u niet in de war raakt, is het noodzakelijk dat u weet hoe u de soorten uitgaven kunt bepalen die u heeft en welke belangrijker zijn dan andere, houd ook rekening met uw schulden.

Oog: Het betekent niet dat u alles moet uitgeven, het moet gewoon worden toegewezen.

Alles wat u in een budget moet opnemen, voegt nul toe

Kies je vaste lasten:

 • Water
 • Licht
 • Telefoon
 • huur of hypotheek
 • Vervoer

Nu, uw variabele kosten:

 • benzine betaling
 • maandelijkse voorraadkast
 • Kleding
 • Vermaak

Doelen:

 • Schuld betaling
 • Vakantie
 • pensioensparen

Kom uit de schulden met een nulsombudget

Met deze methode kunt u uw persoonlijke financiën evalueren, dus net zoals u punten in uw voordeel zult vinden, helpt het u ook om inzicht te krijgen in alles wat u niet zo goed hebt gedaan en kunt u limieten creëren. Je hebt geen ruimte voor spontaniteit in je financiën, wat je enorm zal helpen om te zien waar je je geld aan uitgeeft.

Het idee is dat u uzelf doelen stelt (kosten verlagen) waarmee u het beschikbare bedrag kunt verhogen om uw schuld geleidelijk te verminderen. Op deze manier kunt u, aangezien de bedragen iets groter zijn, meer geld bijdragen aan uw schuld en dus hoe sneller u betaalt, het klinkt alsof het niet waar is, onthoud gewoon dat “elke kleine actie het waard is”.

Hoe maak je een nulsombegroting?

Dit zijn de te volgen stappen:

 1. Maak een geschiedenis. Er zijn vast momenten waarop u niet weet waar uw geld naartoe is gegaan, als u een creditcard gebruikt, controleer uw rekeninguittreksels Analyseer uw uitgaven van ten minste 2 maanden geleden.
 2. Classificeer alle uitgaven die u doet. Na de angst om te zien waar je geld naartoe gaat, probeer al die uitgaven die je hebt gevonden en die absoluut niet nodig zijn, weg te laten, dan begint hij de anderen te classificeren, eerst definieert hij of ze vast of variabel zijn, dan zet hij zoiets als: werk, amusement, vervoer, maaltijden, diensten, betaling van schulden, enz.
 3. Begin met het bepalen van uw uitgaven voor de maand.
 4. Zet op een excelsheet of een stuk papier je maandinkomen bovenaan, als het geen vast inkomen is, plaats dan een minimale schatting. Begin dan met het schrijven van alle uitgaven die u voor deze maand voorziet, vergeet niet om per categorie te gaan.
 5. Wijs speciale velden toe. Als je een doel voor ogen hebt, zoals die reis naar Parijs waar je zo naar verlangt, je wilt beginnen met sparen, of ook om uit de schulden te komen die klein zijn maar je kwellen, onder andere, bepaal je wat je wilt toevoegen.
 6. Deel je geld! Het is tijd om te rekenen, al uw inkomsten moeten over alle categorieën worden verdeeld, u zult kunnen beseffen dat u het goed hebt gedaan wanneer het bedrag aan spaargeld of schulden hoger is dan u had verwacht, dit betekent dat u mogelijk aanzienlijk hebt bezuinigd Corrigeer onnodige uitgaven. Er mag niets overblijven zonder toe te wijzen en als dit gebeurt, onthoud dan dat u het het beste in de categorie sparen of schulden kunt plaatsen.

Enkele tips om dit te laten werken:

 • Budget ALLES. Laat niets uit dit budget weg als u wilt dat het werkt, zorg ervoor dat u vanaf het begin respecteert wat u er al in hebt geschreven.
 • Overschat variabele kosten. Het is beter dan te missen, schat 5% voor deze uitgaven zodat ze u niet zullen verrassen, in het geval dat de betaling minder is, moet dat overschot in het spaar- of schuldgedeelte worden geplaatst.
 • Heb je in de week moeten besteden? Als je om wat voor reden dan ook geld moest uitgeven, leg het dan vast in je budget en probeer het zonder problemen binnen te houden.
 • Als je het niet kunt betalen, kun je het niet kopen. Dit is vanaf nu je mantra, als je iets wilt, spaar dan en betaal de volledige prijs.

Los uw budgetschuld op.

Als je twijfelt over het maken van een budget, kun je je wenden tot experts zoals in dit geval resolvetudeuda.com.

Resolve your Debt is niet alleen een bedrijf dat u helpt bij het heronderhandelen van een schuld die u bij een bank heeft, maar het is ook een bondgenoot om uw persoonlijke financiën te verbeteren door middel van financiële educatie.

Om deel uit te maken van het programma dat door dit schuldherstelbedrijf wordt aangeboden, volstaat het om naar de website te gaan, waar u de manier zult vinden om contact op te nemen met een agent die u de te volgen stappen zal vertellen.

Die relatief eenvoudig zijn, aangezien u alleen wat basisinformatie hoeft te verstrekken zodat de makelaar contact met u kan opnemen en kan beginnen met het herstructureren van uw schuld en het opstellen van een budget voor u.

Hoe kan ik mijn schulden betalen als ik geen geld heb?

Het betalen van schulden is altijd ingewikkeld en nog meer als je niet over de middelen beschikt om het te doen, maar wat je het meest nodig hebt, is de wil om het te doen.

Als u geen geld heeft om uw schuld af te betalen, moet u eerst contact opnemen met de financiële instelling en uw probleem aan de orde stellen.

De bank wil hoogstwaarschijnlijk niet al het geld kwijtraken en biedt u daarom betalingsfaciliteiten aan, die kunnen variëren van lagere betalingen tot een korting op de totale schuld.

Een andere manier is om naar gespecialiseerde bedrijven te gaan, zoals resolvatudeuda.com, dat met meer dan 10 jaar ervaring in het heronderhandelen van schulden een korting tot 70 procent voor u kan krijgen.

Maandelijkse of periodieke betalingen op een schuld

Bij het aangaan van een lening is de kwestie van wekelijkse, tweewekelijkse, maandelijkse en eventuele periodieke betalingen belangrijk, want dat hangt ervan af of u niet te laat bent en in gebreke blijft.

Het belangrijkste bij de maandelijkse betalingen of periodieke betalingen van de schuld die u oploopt, is dat het een bedrag is dat u zonder grote problemen kunt dekken.

Dat wil zeggen, dat u maandelijks afstand kunt doen van dat bedrag zonder dat dit gevolgen heeft voor uw persoonlijke financiën.

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *