Hoe kunt u GPT Chat gebruiken in uw bedrijf?

Artificial Intelligence (AI) begint een plaats te krijgen in onze samenleving, zij het op een veel stillere manier dan we ons voorstellen. Wat haar niet heeft beperkt tot het bereiken van grote prestaties, zoals de uitvinding van de GPT-chat technisch bedrijf AI openen, een chatrobot die overal direct op kan reageren en die u ook kan helpen uw werk als ondernemer te optimaliseren. Wil je weten hoe? In deze notitie vertellen we het je.

Wat is GPT Chat?

De GPT Chat is een robotchat gemaakt in 2020 door het bedrijf Open AI, wiens idee ontstond binnen een onderzoek dat probeerde verschillende modellen van robots te ontwikkelen die waren mensentaal kunnen begrijpen. Dit is hoe deze chatbot is ontworpen, die elke taal kan begrijpen en je allerlei soorten inhoud kan bieden.

Het besturingssysteem van deze robot wordt elk jaar geüpdatet. Daarom zijn de versies: GPT-1, GPT-2 en GPT-3 al vrijgegeven. Momenteel is de GPT-4-versie al beschikbaar, maar er wordt nog steeds voor betaald.

Hieraan moet worden toegevoegd dat de GPT Chat, naast het begrijpen van menselijke taal, kan reageren met een hoog niveau van spreekvaardigheid en kwaliteit in de verstrekte gegevens.

Maar het is ook nodig om te verduidelijken dat het altijd enkele beperkingen zal hebben, vooral in andere talen dan Engels, het belangrijkste dialect, dus het reactievermogen is beter in de Angelsaksische versie.

Voor wie is de GPT Chat handig?

De GPT Chat kan door verschillende soorten professionals worden gebruikt, maar er zijn er zeker gebieden waarin het het nuttigst kan blijken te zijnzoals:

 • Marketing: Deze chat kan marketeers helpen informatie te verkrijgen en strategieën te creëren om de zichtbaarheid van het merk te vergroten, door gegevens te verstrekken over de huidige marktsituatie, consumententrends en ideeën die andere bedrijven tot succes hebben geleid.
 • Personeelszaken (HR): Evenzo kan deze robot een bijdrage leveren aan een organisatie via zijn personeelsafdeling, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om het bedrijfsbeleid en de voordelen die aan werknemers worden geleverd, te beheren.
 • Financiën: Mensen die toegewijd zijn aan het werken met hun financiën, kunnen GPT Chat gebruiken om hun inkomen te vermenigvuldigen, investeringsplannen, risicobeheer en financiële analyse te maken.
 • Gezondheid: Ook de gezondheidssector kan van deze chat gebruik maken om enkele vragen over medicijnen, behandelingen en ziekten te beantwoorden. Zolang ze maar een werkaanvulling zijn.
 • Onderwijs: Een andere sector die baat heeft bij deze robot zijn onderwijsprofessionals, die hem kunnen gebruiken om advies te krijgen over pedagogiek, onderwijspsychologie en nieuwe technologieën.

Als de chat echter op een goede manier wordt gebruikt, kan het de werkmethodiek van elke professional of persoon ondersteunen.

Hoe kunt u GPT Chat gebruiken in uw bedrijf?

Zoals we eerder zagen, kan de GPT Chat elk type werk gemakkelijker maken en natuurlijk ook een onderneming. Daarom beschrijven we er hier enkele functies die kunnen worden gebruikt om taken te versnellen:

 • Strategie creatie: Een van de belangrijkste kenmerken van deze chat is de mogelijkheid om marketingplannen te maken die u zullen helpen uw zakelijke doelen te bereiken.
 • Marktstudies: Daarnaast kunt u de huidige situatie van de zakelijke markt onderzoeken, zodat u op de hoogte bent van de laatste trends en de interesses van uw doelgroep.
 • Ontwikkeling van producten of diensten: Een andere functie is het ontwikkelen van producten of diensten die zijn afgestemd op de behoeften van een specifieke doelgroep.
 • Zoeker: Dankzij deze robot kunt u tijd en moeite besparen bij het zoeken naar informatie in internetzoekmachines, met al die resultaten op één plek.
 • Schrijven van teksten: Dit taalmodel is ook getraind in het bedenken en corrigeren van teksten. Wat zal de samenstelling van e-mails, notities en reacties op klanten vergemakkelijken.
 • Financiële controle: Evenzo is financieel beheer een van de taken die deze chat voor u kan uitvoeren, u informatie verstrekken over het economische en belastingstelsel in een regio en u tips geven om uw geld te beheren.
 • marketingideeën: Een van de meest gebruikte functies van deze chatbot is ongetwijfeld de ontwikkeling van marketingstrategieën, hetzij om de zichtbaarheid van uw onderneming te vergroten, hetzij om advertentie-inhoud te creëren.
 • Personeelsbeheer (HR): Deze robot kan u ook advies geven om de menselijke zaken van uw bedrijf te verbeteren, zoals advies over het aannemen, opleiden en tevreden houden van uw personeel.
 • Probleemoplossen: Daarnaast kan deze chatbot problemen oplossen en belangrijke beslissingen nemen voor uw onderneming, zolang u hem de juiste informatie verstrekt. Een casus waarin ik u zou kunnen helpen is het oplossen van een conflict met een klant die boos is op uw diensten.

Nu je weet wat de voordelen zijn van het gebruik van deze chatbot voor jouw bedrijf, is het tijd om te ontdekken hoe je deze kunt gebruiken.

Leer stap voor stap hoe u GPT-chat gebruikt

Voordat u aan uw ervaring met GPT Chat begint, moet u weten dat het essentieel is om aandacht te besteden aan hoe u exacte antwoorden wilt krijgen stel je vragen, heel duidelijk zijn in uw vragen en zoveel mogelijk gegevens leveren. Vervolgens laten we u een instructie achter die als voorbeeld zal dienen om de responscapaciteit van deze chatbot te vergroten.

expert modus

De meest gebruikelijke manier om de respons van GPT Chat te verbeteren is activeren van de expertrol. Hiervoor dient u binnen uw eis aan te geven dat u advies nodig heeft van een professional met ruime ervaring in een onderwerp.
Bijvoorbeeld: “Maak een actieplan om de omzet van mijn bedrijf te verhogen, alsof je een expert bent op dit gebied met ervaring in grote organisaties.”

Antwoord

Zonder twijfel is de beste formule om het antwoord te krijgen dat u verwachtte wissel een dialoog uit met de robot. Wat u kunt bereiken door uw consult af te ronden door hen te vragen u vragen te stellen voor het geval u meer informatie nodig heeft.

Bijvoorbeeld: “Ben jij een expert in [finanzas]. jij hebt geholpen [sacar empresas de una crisis económica]. Uw taak is nu [crear un plan de acción para que una empresa recupere capital y pueda aliviar los problemas financieros por los que está pasando]. Om beter te begrijpen wat ik wil en nodig heb, kunt u mij vragen stellen die u helpen de context en mijn behoeften beter te begrijpen”*.

Antwoord:

Dus, afhankelijk van de kenmerken van uw bedrijfde chatbot analyseert automatisch je organisatie en geeft je de hulp die je nodig hebt

Zoeker

Je kunt ook gewoon gebruik het als een zoekmachine rechtstreeks uw vraag stellen. Een functie die gebruikt kan worden om veelgestelde vragen van uw klanten te beantwoorden.

Bijvoorbeeld “Welke wetten regelen de handel in Chili?”

Antwoord:

En dat is alles, u bent klaar om GPT Chat te gebruiken.

We nodigen je uit om je eerste kennismaking met deze chatbot te hebben en de strategieën uit te proberen die we je in dit artikel laten zien.

Als u meer advies voor uw onderneming wilt ontvangen, volg ons dan op sociale netwerken en blijf op de hoogte van de notities die we op de blog uploaden.

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *